torsdag 7. april 2016

The Sound of Music i Kilden 2016

Nå er det like før det braker løs med vårens store musicalopplevelse i Kilden. Denne gangen er det klassikeren "The Sound of Music" som skal spilles, og jeg har allerede billetter i boks - til opptil flere kvelder, både med eldstejenta på 12 og med venninnegjengen.

Barna i familien von Trapp spilles av lokale barn fra 7-17 år. 


I fjor ble konsertversjonen "The Sound of Music" satt opp i Kilden og spilte for fulle hus flere kvelder på rad, men nå kommer fullversjonen. Kilden er det eneste stedet i Norge du får sett musicaler med fullt symfoniorkester og 33 skuespillere er klare til å både friske opp gamle minner, samt skape noen nye.

The Sound of Music er en av verdens mest populære musicaler og selv om ble laget i 1965 med tema fra 2. verdenskrig er den stadig tidsaktuell.


The Sound of Music i Kilden from Kilden Teater- og Konserthus on Vimeo.

Første gang jeg så The Sound of Music må ha vært tidlig på 90-tallet, på naboens VHS. Videoen gikk på repeat til vi kunne alt utenat, både dialog og sanger. Både historien og sangene gjorde sterkt inntrykk på vår ungdomsjentegjeng og vi syklet rundt og vrælte "Edelweiss" og "I am 16, going on 17" og alle de andre sangene etterpå. Stakkars naboer... Det blir derfor veldig gøy å ta med hele venninegjengen på full jentekveld i slutten av måneden.

Novisen Maria på vei mot nye utfordringer hos familien von Trapp. Foto: Kilden


Billetter til The Sound of Music bestiller du på Kilden. Flere av forestillingene er allerede utsolgt, så her er det bare å hive seg rundt. Heldigvis spilles musicalen helt til 17. juni.

Forestillingen varer ca. 3 timer og passer for barn fra cirka 6 år og oppover.

Ingen kommentarer: