onsdag 2. mars 2016

Slik får du familiens beste påskeferie i Kristiansand

Er du en av de mange som ikke skal på fjellet i påska, og som heller ønsker å være turist i byen. Barnas By Kristiansand er klar til å ta imot påskegjester fra hele landet, og du har mye å glede deg til. 
I Dyreparken er det presentasjoner av dyrene hver dag.
Foto: Dyreparken
Dyreparken, Norges største og beste opplevelsespark, er et must i året som Dyreparken feirer 50-årsjubileum. Hver dag er det dyrepresentasjoner og flere åpne aktiviteter. Her finner du oversikten over det som skjer i Dyreparken denne påska.  
Sjørøverhotellet Abra Havn ligger på Tripadvisors liste over Norges beste hoteller.
Foto: Dyreparken 
På sjørøverhotellet Abra Havn møter du ekte sjørøvere i gatene, og hver morgen kl 08.00 blir du vekket av Den sorte dame som seiler inn i Dødningeskallebukta. Sjørøverflagget heises for små og stor sjørøvere. Hotellet ligger på Tripadvisors liste over Norges beste hoteller.

Sjørøverpåske inneholder:
  • To eller tre overnattinger i en ekte sjørøverkåk i Abra Havn
  • To- eller tre-dagers inngangsbillett i Dyreparken og Badelandet
  • Underholdning, aktiviteter og sjørøvergaranti alle dager
Bestill sjørøverpåske fra kr 1099,- per person. 

Bestemmer værgudene seg for at det blir en innendørspåske, fortvil ikke. Barnas By Kristiansand er full av opplevelser for hele familien.
Innendørsanlegget i Badelandet åpner i påska.
Foto: Elisabeth Høibo©Visit Sørlandet
Badelandet i Dyreparken åpner for sesongen 19. mars. Innendørsanlegget er åpent alle dager i påska fra kl. 10-19. Her finner du påskeprogrammet for Dyreparken. 
Bli med på påskeaktiviteter i Odderøya museumshavn.
Foto: Høibo©Visit Sørlandet 
Odderøya museumshavn er det ulike aktiviteter og påskeverksted for barn. Det blir tent bål ute, så det er bare å ta med seg noe godt å legge på grillen. I kafeen er det salg av vafler og kaffe.
Badepåske med 30 grader i vannet, midt i Kristiansand.
Foto: Anders Martinsen©Aquarama bad
Aquarama i Kristiansand har badeland, 50-metersbasseng, stupetårn (10 m), treningssenter og spa. Senteret er nabo til hotellet Scandic Kristiansand Bystranda.

Opplev hvordan Kristiansand var i gamledager.
Foto: Elisabeth Høibo©Visit Sørlandet
Kristiansand museum kan du oppleve hvordan det var å bo i Kristiansand eller i Setesdal i gamle dager. Her er det åpent turområde og påskeaktiviteter for barn i museumsbygget. Barna inviteres til å lage påskeharer av piperensere. Det vises også flotte utstillinger som "Bak fasaden", "Rosemaling i Vest-Agder" og "Hverdagsbilder. Sting for sting." 

Åpningtider:
Palmesøndag kl 12-15
Mandag 21/3 kl 11-14
Tirsdag 22/3 kl 11-14
Onsdag 23/3 kl 11-14 
Disse dagene er det også reduserte priser: voksen kr 60,-  barn kr 30,-Ingen kommentarer: