tirsdag 15. mars 2016

Bypåske i Kristiansand

Bypåske i Kristiansand er hyggelig cafeliv med gode venner, turer i deilig påskevær, utstillinger og andre kulturopplevelser.
Fiskebrygga i Kristiansand. Foto: Terje Rakke, Nordic Life, Visit Sørlandet
Her er noe av det du kan finne på påsken 2016 i Kristiansand:

Det er flere nye kunstutstillinger du kan få med deg: Kristiansand Kunsthall har to separat utstillinger med Leonard Rickhard og Sveinung Rudjord Unneland. To vidt forskjellige kunstuttrykk forenes i lokalene over Kristiansand bibliotek.

Siste sjanse for å se Sørlandets Kunstmuseum sin jubileumsutstilling: Byen og landsdelen: Museets samling. Her er bilder knyttet til steder og landskap på Sørlandet, kunstnere og mennesker fra regionen og kunst med Setesdal som motiv. Byen Kristiansand er også et tema.

Andre utstillinger i påsken er Utstilling på arteriet: Kunstitusjon | A4 og Påskeutstilling i Galleri Geitodden på Flekkerøy.
Tirsdag 22. mars er det «Den store eggjakten» arrangert av Clarion Hotel Ernst. Her får du muligheten til å vinne mange flotte premier. Meld deg på eventet på Facebook for å få forhåndstips og liverapportering fra eggjakten!

Håndverkeren pub har alltid mange gøye arrangementer: Sjekk ut AllmennQuiz og Dartkveld på Håndverkeren. Få også med deg A tribute to Johnny Cash: The Boys Named Sue lørdag 26. mars
The Boys Named Sue - A Tribute to Johnny Cash
Prøv ut noen av byens restauranter. Slakter Sørensen er nyåpnet og det begynner å bli vær til å sitte på uteserveringen på Fiskebrygga! Her ser du en oversikt over restauranter i Kristiansand.

Vi anbefaler også spaserturer i Baneheia, Jegersberg og på Odderøya. Nyt våren !

Bor du utenfor byen finner du gode tilbud på overnatting i Kristiansand her.

Se full oversikt over hva som skjer i Kristiansand. Tips til familieaktiviteter finner du her.

Ingen kommentarer: