fredag 4. mars 2016

Barnas kunstmuseum i Barnas By Kristiansand

På barnas kunstmuseum kan barn fra alderen 0-12 år oppleve kunst på en gøy måte.  Alt fra å klatre rundt inne i et museumsskap til og lage sitt helt eget kunstverk i verkstedet. Barnas kunstmuseum byr også på former, figurer, optiske illusjoner og fascinerende bevegelige kunstverk. Det er også fult mulig for skoler og barnehager å bestille tid i barnas kunstmuseum fra mandag-fredag 09-16 og selvsagt komme i museets åpningstider.

Barnas kunstmuseum er en del av SKMU og ligger i Skippergata. Etter mye lek og moro, er det mulig å ta en tur innom museumskafeen som ligger i samme bygg. Der blir det solgt kaker og kaffe, med kaffebønner kjøpt direkte fra kafebonden. Mer info om MEAN BEAN.  

Barnas kunstmuseum ble åpnet sommeren 2014, og har siden da vært svært populær blant småbarns familier her på Sørlandet. Hver første lørdag i måneden er det familielørdag på Barnas kunstmuseum. Det blir mange gøye aktiviteter for både barn og voksne.  Barnas kunstmuseum er gøy for både store og små. Foto: Elisabeth Høibo


Kjempe god mat og drikke fra museumkafeen. Foto: Elisabeth Høibo


Det er også mulighet for å lage sitt helt eget lille kunstverk. Foto: Elisabeth Høibo


Finn ut mer om SKMU og Barnas kunstmuseum.

Jeg er elev ved Tangen VGS og går på medier og kommunikasjons linjen. Jeg har vært utplassert i Visit Sørlandet i to uker, og den første uken fikk vi i oppgave å lage en promo film for Barnas kunstmuseum. Resultatet ser du her:Skrevet av Robin Holm.
Ingen kommentarer: