tirsdag 2. februar 2016

Spis for 100 1.-7. februar 2016

Serveringsbransjen i Kristiansand har igjen slått seg sammen og arrangerer denne uken "Spis for 100"


Altså, 45 (sånn ca) restauranter og spisesteder tilbyr denne uken en rett til 100,- Ganske så fantastisk


Se hele menyen for "Spis for 100" i 2016. 


Selv så hadde jeg kun en dag hvor jeg har mulighet for å spise denne uken. Var litt krise i heimen da vi fant ut at mannen hadde kveldsvakter akkurat den uken hvor det er Spis for 100.

Men det løste vi greit. Fikk barnevakt på mandag 1. februar, tok med oss noen venner og tok ei lida runde! Heretter kalt "Spis for 100-touren"

Forretten var Brassert og ølglaced oksenakke med rotgrønnsaker, potetmos og rødvinsjy hos Gastropuben på Kick . Deilig mørt kjøtt og gode smaker. Kan virkelig anbefales. (har dessverre ingen bilde for jeg var så sulten og maten så god ut ;))

Deretter tok vi hovedretten på Food Asylum. Denne herlige sushirestauranten er jo en stor favoritt i utgangspunktet. Hadde vi ikke vært på en liten "Spis for 100-tour" så hadde jeg nok bestilt enda mer, iallefall av Tempura salmon bitene! Får vann i munnen av bare å skrive om de...

Guttene i gjengen de ble litt ivrige av denne lille touren så da ble det til at vi avslutta på Herlig land! Men her frista det litt for mye med en aldri så liten dessert, så da gikk vi for en Oh MY God! Dette er en sjokoladekake med is og karamellsaus. Kan anbefale å ta denne etter deres rett for 100,- som er Confitert kyllinglår med potetmos og grønnsaker i spicy kreolsaus. Så ganske så godt ut det og.


Så jeg må si meg fornøyd med "Spis for 100" allerede etter en dag! Og så var jeg mett da jeg la meg for å si det sånn :)

Har faktisk lurt til meg en liten lunch i dag Hos naboen, en herlig Naboens burger med ferskt hamburgerbrød, bacon, salat, tomat, løk ost og aioli. Og pommes da! Superdigg!

Ha en god "Spis for 100" uke i Kristiansand!

Herlig herlig burger til lunch :) Foto: E. Høibo©Visit Sørlandet

Ingen kommentarer: