torsdag 11. februar 2016

Gøy i Kristiansand i vinterferien

Nå er det snart vinterferie igjen og atter en gang har mange av aktivitetsbedriftene i Kristiansand trommet sammen et rikholdig program for besøkende og de som "bare" skal være hjemme i vinterferien. Ikke noe grunn til å sitte hjemme med nesa i ipaden når det skjer så mye gøy i byen.

I vinterferien i uke 8 kan du ha det "Gøy i Byen" på følgende steder:

Aquarama


Kos deg i Aquarama i vinterferien. Foto: Anders Martinsen

I Aquarama Bad finner du badeanlegg med bølgebasseng, klatrevegg, stupetårn, sklier, utebasseng, surfebølge, varmtvannsbasseng og stort svømmebasseng med hinderløype. Hver dag kl 15 blir det stor skattejakt i badeanlegget.

Du kan også være med på aktivitetsdag i Aquarama. Da kommer du tidlig på morgenen, får bade fram til lunsj og etter lunsj er det ulike aktiviteter som massasjeskole, dansing og ballspill. Her er det førstemann til mølla og påmeldingsfristen er 19. februar.

Det blir også arrangert Familiedag i Aquarama Spa. Familiedag i spaet arrangeres hver søndag, men i vinterferien blir det også på onsdagen. Ta med hele familien på en deilig og avslappende stund i boblebad og badstuer med mulighet for massasje.


Kilden


Besøk gutta i Trehuset med 52 etasjer i Kilden. Foto: Kilden

Første lørdagen i vinterferien kan du bli med på tur med "Baldrian og Musa" i Kilden. På Lørdagskilden koster billettene kun 50 kroner.

Bestill billetter til Baldrian og Musa

I Kilden kan du også se den elleville forestillingen om "Gutta i Trehuset" som spilte for fulle hus i høstferien. Her blir du kjent med Andy og Terry som bort i et gigantisk trehus med mange etasjer og som lever av å skrive bøker. Gutta i Trehuset spilles fra onsdag til lørdag. Lørdag koster billettene kun 50 kroner.

Bestill billetter til Gutta i Trehuset i Kilden


Kristiansand Kino


Kristiansand Kino viser formiddagsfilmer og arrangerer aktiviteter for barn og unge hele vinterferien. Her kan du blant annet måle krefter med en viking og bli med på ulike konkurranser. Uken avsluttes med en supersøndag med konsert med "Superbandet og førvisning av den nye Disneyfilmen "Zootropolis".

Sørlandets Kunstmuseum 


På Barnas museum kan du utforske installasjonene og lage dekorasjoner. Foto: Heidi Sørvig, Visit Sørlandet

På Sørlandets kunstmuseum kan du besøke Barnas Museum og lage himmeli, fargerike sugerør og bånd som kan henges opp i taket eller i et vindu til dekorasjon.

Odderøya Museumshavn


Morsomme og kreative aktiviteter for hele familien på Odderøya museumshavn. Foto: André Høibo, Visit Sørlandet
I Nodeviga finner du Odderøya Museumshavn, et aktivitetshus med mange morsomme og kreative aktiviteter knyttet opp mot det maritime. Her kan du lage dine egne buttons, lære å knytte knuter, lage kunst og gaver med ulike trykketeknikker og mye mer. I vinterferien tennes grillen på utsiden slik at du kan grille medbrakte pølser. Blir det snø bør du ta med akebrett for bakken ved siden av museet er superheftig.

Se fullt program for vinterferien på Odderøya museumshavn

Lunsj for 49 kroner på byens bakerier


Byens bakerier tilbyr en velsmakende lunsj med drikke til kun 49 kroner. Tilbudet gjelder hos Dampbageriet, Torgrim Hansen, Geheb, Kjøkkenskapet, Aquarama servering og Drømmeplassen.

Fullstendig program for "Gøy i Byen".

Sjekk våre tips til andre aktiviteter i vinterferien.

Ingen kommentarer: