mandag 4. januar 2016

Dyreparken 50 år

I 2016 feirer Dyreparken i Kristiansand 50 år, og det skal feires med jubel og stas hele året. Her er noe av det du kan oppleve i jubileumsåret:

Ny Sabeltannforestilling - Kaptein Sabeltann og Den forheksede Øya

Få med deg Kaptein Sabeltann og Den Forheksede Øya i 2016. Foto: Dyreparken

Etter 3 år med samme forestilling blir det et gjensyn med "Kaptein Sabeltann og Den forheksede Øya" i 2016. Forestillingen spilles i perioden 4.-30. juli (bortsett fra søndager) og det er allerede solgt godt med billetter til sommerens show.

Bestill billetter til Kaptein Sabeltann og Den Forheksede Øya

Hakkebakkeskogen

Revehalen ble superpopulær. Foto: Elisabeth Høibo, Visit Sørlandet

Hakkebakkeskogen åpnet sommeren 2015 og ble en umiddelbar suksess. Over 200.000 fikk med seg togturen gjennom Egners magiske univers og flinke skuespillere fenget både små og store med sang og musikk. Revehalen ble det obligatoriske accessoiret for alle barn og alle knasket dobbeltpeprede pepperkaker fra den økologiske kafeen til Ekorn-Jensen som vant gull i Debios kåring.

Lad opp til helaftens tegnefilm som kommer på kino jula 2016:Bli en ekte sjørøver i Abra Havn

Bo som Pelle og Pysa i Abra Havn. Foto: Dyreparken

Bo i Abra Havn og bli med på sjørøverfrokost, skattejakt og ildprøver. Som beboer i Abra Havn bor du i sjørøverkåker og blir vekket av sjørøvere hver morgen. I Abra Havn er det sjørøvergaranti i alle ferier fra påske til høstferien.

Bestill opphold i Abra Havn

Boltre deg i et utvidet Badeland

Nye attraksjoner i Badelandet i 2016. Foto: Dyreparken

Sommeren 2016 åpnes to nye attraksjoner i Badelandet. I Grashavet blir det bygget en 200 meter lang hinderløype og det blir anlagt en 200 meter lang sandstrand på øya, retning Abra Havn.

Bo med røvere i Kardemomme By

Møt befolkningen i Kardemomme By. Foto: Dyreparken

Når du bor i Kardemomme By får du tilgang til parken hele døgnet, også etter stengetid. Gå på spennende nattvandring i parken og hør alle lydene fra dyrene om natten. 


Sommer i Dyreparken

Bli med på innspilling av Sommer i Dyreparken. Foto: Anders Martinsen

Bli med på innspilling av sommerens kuleste show i Kjuttaviga. Her tar programlederne Gaute Grøtta Grav og Janne Formoe imot aktuelle gjester sammen med tvillingene Marcus og Martinus. Innspillingen foregår i mai og programmene sendes på TV2 i mai og juni. 


Lær mer om dyrene i Dyreparken

Se hvor store tigerungene har blitt i 2016. Foto: Ole Martin Buene, Dyreparken

Hver dag hele året kan du bli med på ulike dyrepresentasjoner. Se løvene hoppe for å få tak i maten som henger i wire over dem, se gepardene løpe superfort og se morsomme aper og surikater. 17. mai 2015 fikk Dyreparken fire tigerunger. De er fremdeles lekne "småunger" i 2016. 

Få nærkontakt med Karius og Baktus

Møt de to tanntrollene Karius og Baktus. Foto: Dyreparken

Karius og Baktus figurteater spilles i amfiet i Kardemomme By utvalgte datoer i høysesongen. Møt de søte tanntrollene på nært hold. Dette er en koselig og intim forestilling som passer spesielt godt for barn under skolealder. 

Ingen kommentarer: