tirsdag 17. november 2015

Doktor Proktors prompepulver i Kilden

Idag kom min eldste datter fornøyd hjem etter førpremiere på "Doktor Proktors prompepulver" i Kilden. Det innfridde visst alle forventninger og mere til og "var skikkelig kult", kunne hun melde.

Det er ikke småtterier som kommer ut når man har fått i seg prompepulveret til Doktor Proktor. Foto: Kilden

Forestillingen har premiere onsdag 18. november og varer helt til 19. desember. Bestill billetter til Doktor Proktors prompepulver her. 

Mange har sikkert allerede lest om, eller sett filmen om professoren Doktor Proktor og prompepulveret som gir deg de mest fantastiske prompene i verden. Her er det ikke snakk om smygere eller små fjerter, nei her er det virkelige kanonpromper som drønner og får gutter til å fyke helt ut i verdensrommet og tilbake igjen.

Få med deg Doktor Proktors prompepulver i Kilden. Foto: Kilden

Hvis du ikke kjenner historien har du virkelig noe å glede deg til. Forestillingen handler om Bulle som flytter inn i Kanonveien og møter Lise og professoren. Selvfølgelig er det også noen bøller med i historien, herr Thrane og de usmakelige tvillingene hans. De vil gjøre nesten hva som helst for å slå kloa i prompepulveret.

Enhver historie med respekt for seg selv har en skurk. I Doktor Proktors prompeulver er det tre. Foto: Kilden

Se video:
Forestillingen passer for barn fra 5 år og oppover, men ifølge min datter ikke for de som ikke liker høye lyder og mørke.
Ingen kommentarer: