torsdag 8. oktober 2015

Visit Sørlandet tester The Red Lion, Kristiansands nye engelske pub


Foto: Tor Erik Schrøder, Kenguru Foto
Endelig har Kristiansand fått sin egen engelske pub, og det var på tide.
Lørdag 3. Oktober var yngstemann i Visit Sørlandet klar for fotball og engelsk øl med kompisene. 

Fotballhue

Foto: Tor Erik Schrøder, Kenguru Foto
Kampene starter kl 16.00 og det er for min del engelsk fotball som gjelder. Denne lørdagen var det Manchester City som tok imot Newcastle, noe som endte opp med et målshow uten sidestykket, 6-1 til City. Det hadde blitt enda bedre om jeg var Citysupporter, men det er jeg heldigvis ikke. I mitt hjerte er det kun Manchester United som har plass.

Maten

Foto: Tor Erik Schrøder, Kenguru Foto
Etter en halvtspilt omgang ble vi sultne. Menyen har et helt ok utvalg, men ikke forvent noe helt spesielt. Det er burger som står i fokus. Valget falt på en club sandwich, noe jeg aldri kommer til å angre på, 6 av 6 på terningen. Den var nydelig.

Drikkeutvalget på The Red Lion

Jeg hadde med to kamerater på The Red Lion denne lørdagen og en av dem hadde vært her før. Han  anbefalte en øl; Old Speckled Hen het den og kom på en stor flaske. En ufattelig god øl som jeg trygt kan anbefale videre. Dessverre var det ikke mye annet å by på. Jeg skulle gjerne sett flere typer øl på fat, og ikke bare CB og Nøgne Ø.

Alt i alt syntes jeg The Red Lion leverer. Det er et fint utested i midten av Kristiansand. God Club Sandwich og anbefaler Old Speckled Hen. Det er også et flott alternativ til Harvey's hvis du vil se fotball. Her er det mindre støy.

Ingen kommentarer: