fredag 24. juli 2015

Kristiansand by Night - Utestedene for deg mellom 20-25

Er du besøkende og ønsker en tur ut, har jeg noen tips til hvor du burde nyte kvelden din i Kristiansand.

I sentrum av Kristiansand finner du mange utesteder og i alle forskjellige sjangre. Se listen for de beste tipsene.

Frk. Larsen - En eneste stor klubblounge.
Frk. Larsen Foto: Bea Valand

ID: 20
CC: 0,-
Klintell: Anstendige unge
Er du ute etter en øl på byen samtidig som en hyggelig prat over et bord, så er Frk. Larsen stedet du bør være. Utestedet holder en "cool" faktor med mye sitteplass og lite danseplass. Med et veldesignet barområde og forholdsvis lite kø så får du en god opplevelse, og ingen klager hvis du snakker litt for høyt.
Frk. Larsen har også mange gode drinker og legger mye arbeid i drinkmenyen. Musikken er som regel deep-house og spiller på et overkommelig nivå. PS: Dette er også undertegnedes favorittsted.

Harveys - Det blir garantert dansing på bordet.
Foto: Harveys Sportsbar
ID: 20(1. etg)/22(2 og 3. etg)
CC: 0,-
Klintell: Festlystene
Harveys er kanskje det mest populære utestedet for de mellom 20 og 25 år i Kristiansand. Her er det alltid kø og stor sett fullt. Til gjengjeld så er det alltid fest og god stemning. Uansett hvilken etasje du befinner deg i. Musikken de spiller er også flott variert, alt fra elektronisk til Greace låter, allsang og hoppefaktor. På torsdager har de to for en, noe som hjelper enhver lommebok.
Er det for mye kø, eller fullt så skal man ikke langt før du får den samme opplevelsen. Burger Bordello(Gamle Tollboden) og Penthouse ligger like i nærheten.

Kick - Best på konserter og DJs.
Foto: Kick

ID: 20
CC: 100,-
Klintell: Festglade dansere
Kick er kjent i Kristiansand for å ha de beste artistene innen klubbmusikk hvis man ser vekk fra Palmesus. De har månedlig artsiter og DJer inne for spillejobber. På Kick kan du også boltre deg i mengder på dansegulvet. Utestedet er også stort så det er nok av plass samt at de har to barer for raskere servering.

Charlies Bar - Puben for de pratsomme
Foto: Charlies Bar
ID: 20
CC: 0,-
Klintell: Variert tilbud av livsnytere

Som en del av Rederiet er Charlies Bar en rolig liten pub skapt for å mingle. Det er god lun stemning og i den lange baren er det lett og stå "først" i køen. Man kan faktisk ta en helaften på Rederiet.
Start på Big Horn Steak House, gå deretter på Charlies og fullfør kvelden en etasje over på Penthouse.
Når du er ferdig med kveldens aktiviteter er det kort avstand til både nattmat og taxi.
Et godt alternativ til Charlies Bar er Både & som ligger i Tollbodgata.

Bakgården - Drinkenes mester
Foto: Bakgården

ID: 20
CC: 0,-
Klintell: Alt

Et flott inne og uteområde med hele tre barer. Den ene av de kan servere stort sett alt mellom himmel og jord. Bakården har også de beste bartenderne i byen, så drinkene er av øverste kvalitet.
Her finner du også fler over 25, men det er alikevel en anbefalt plass hvis du ønsker noe annet flydium enn det man vanligvis drikker ute. Bakgården ligger også godt plassert i Tollbodgata, der hvor de fleste utestedene ligger.

Føler du jeg har glemt noen, eller er du ikke enig? Gi meg tilbakemelding på henrik@visitsorlandet.com eller i kommentarfeltet.

God bytur!

Ingen kommentarer: