fredag 10. juli 2015

Helaften med middag og show på Hotel Norge Lillesand

"På Nyklipte Stier - Brød og Sirkus" er årets sommershow i hotellhaven på Hotel Norge Lillesand. Vi ble invitert på helaftens premiereshow og er ennå stive og støle i lattermusklene. 

"På Nyklipte Stier - Brød og Sirkus" spilles på Hotel Norge Lillesand fra 9.-18. juli 2015 Foto: Hildegunn Skage Teinum, Visit Sørlandet 

Festlige fyrer

Lars Emil Nielsen og Thomas Jørstad Pettersen har holdt sommershow i Lillesand i flere år. Denne gangen har de også med seg Trond Hanssen som også trakterer tangentene, gitaren og opptrer både som slangemenneske og Mulla Krekar. 


Mulla - en musikal. Foto: Hildegunn Skage Teinum, Visit Sørlandet

Showet er godt sammensatt og gjengen har hatt veldig flinke tekstforfattere med seg. Både Knut Nærum og Jon Niklas Rønning her levert tekster til showet. Gullkorna kommer tett i tett, og det er ikke lenge mellom hver gang latteren brer seg i den koselige hagen. 

Brainstørming om slagørd til turistbraosjura for å hindre fraflytting fra kommunen. Foto: Hildegunn Skage Teinum, Visit Sørlandet

Jeg skal ikke avsløre så mye om handlingen i showet, men det var tydelig at det var noen av karakterene som folk i hagen hadde sett før. Torleif og Tore fra Verdal imponerer med loppesirkus og tryllerier og Berit fra Tuna fremfører poesi om sin nye jobb som sykehusklovn. Noen av mine favoritter var "Den snobbete drikkevisa" og åpningsnummeret "Historien om Brød og Sirkus" med Julius Cæsar i hovedrollen. Jeg lo også svært godt av ordføreren som hadde vært på seminar for fraflytningstrua kommuner. 

Hyllest til publikum. Foto: Hildegunn Skage Teinum, Visit Sørlandet

Praktisk info

Showet spilles fra 9.-18. juli 2015 og spiser du middag på hotellet først er du sikret de beste plassene foran scenen. De første radene er nemlig reservert til spisegjester.  Middagen serveres i Festsalen på hotellet, og vi fikk en herlig treretter med aspargessuppe til forrett, entrecote til hovedrett (kunne også valgt torsk med teriakysaus) og en fløyelsmyk hjemmelaget rømmekrem med bær til dessert.

Vi kjørte full pakke med treretters middag på Hotel Norge før showet. Foto: Hildegunn Skage Teinum, Visit Sørlandet

Kle deg etter været. Sørlandske sommernetter kan være kalde, spesielt når man sitter stille. Heldigvis har hotellet nok av fleecepledd og lammeskinn så man holder varmen.

Skal du ha billetter til showet må du skynde deg å bestille. De går nemlig unna, og det er allerede satt opp to ekstraforestillinger.

Bestill billetter til "På Nyklipte Stier - Brød og Sirkus" her. Husk å reservere bord på tlf: 37 27 01 44 dersom du vil spise før showet.

Middagsserveringen begynner kl. 18.00 og showet starter 21:00. Det er servering av drikke og snacks i paviljongen i hagen før, under og etter showet.

Ingen kommentarer: