onsdag 6. mai 2015

Måkeskrik 2015 - Musikkfestival i Kristiansand

Måkeskrik festivalen arrangeres i Bendiksbukta (gode festival minner herfra) på Odderøya i Kristiansand, 5 minutters spasertur unna Kristiansand sentrum.
Måkeskrik 2014 - Foto F.Pedersen
Vet ikke hva du tenker på når du hører måkeskrik, men for meg hører det absolutt sammen med festivalliv i Kristiansand og på Sørlandet!

Måkeskrik er en ekte Rockefestival, men veldig koselig også. Arrangørene gjør en stor jobb med å lage Kristiansands hyggeligste festivalstemning med god musikk og det beste festivalpublikummet!
Publikum og Gallows på Måkeskrik 2014. Foto Martin Litwicki
Festivalen, som i 2015 arrangeres 10.-11. juli, har holdt stand på Odderøya siden 2012 og årets program er et av de beste.

Her er noen av artistene som kommer på Måkeskrik 2015:

MOTORPSYCHO, ONKLP & DE FJERNE SLEKTNINGENE, BENDIK, THE MEGAPHONIC THRIFT, BABY IN VAIN (DK), GET YOUR GUN (DK), CHEAP KARMA, KÖNSFÖRRÄDARE (SE).
Baby In Vain fra Danmark - Foto Jonas Bang
Gå ikke glipp av muligheten til å se et av Norges beste liveband, Motorpsycho, og OnklP live på en intim festivalscene! Billetter til Måkeskrik festivalen kjøper du her.

Se hvordan det var på Måkeskrik 2014:

Ønsker du overnatting under festivalen anbefaler vi Hotel Norge Kristiansand, bare noen kvartaler fra festivalområdet. Her får du festivalpass og overnatting to netter i dobbeltrom for kun 1500 kroner per person. 

Har du allerede billett anbefaler vi Yess! Hotel og Budget Hotel i Kristiansand sentrum som rimelige alternativer. Campe kan du gjøre på Roligheden Camping som er ca. 10 minutter unna med buss.


PS! Etter Måkeskrik festivalen (10.-11. /7 2015) drar du til Skral Festival i Grimstad med bla. Röyksopp og Mew på plakaten (14.-15. /7 2015).

Se en oversikt over flere musikkfestivaler på Sørlandet.

Ingen kommentarer: