fredag 10. april 2015

Musikk og kystkultur på Kilden med Ivar og Helene Bøksle

Ivar og Helene Bøksle hedrer den sørlandske kystkulturen i forestillingen "Sanger fra vår Ø" 17.-23. april 2015 på Kilden Teater- og Konserthus i Kristiansand.

For første gang står far og datter på scenen sammen for å fremføre de vakreste Sørlandsviser. Med seg på scenen har de pianist, en fiolinist – og Mannskoret Gaasehud.
Foto: Kilden Teater- og Konserthus i ‎Kristiansand‬.


Forestillingen tar utgangspunkt i Vilhelm Krags persongalleri med skråblikk på den sørlandske kultur. Her blir det sol, sommer og kanskje noen referanser til andre karaktertrekk for den typiske Sørlending. 

Det er 5 forestillinger med første spilledato fredag 17.04.2015. Billetter kjøper du på nettsiden, fra telefon 90 58 11 11 eller i billettskranken til Kilden Teater- og Konserthus.Ivar Bøksle har utgitt mange av Krags tekster på plater, og gjorde sammen med Kristiansand Symfoniorkester et eget album med  ”Sange fra min ø” som tittel. Flere av visene fra denne platen er med på konserten.
Foto: Kilden Teater- og Konserthus i ‎Kristiansand‬.


Ivar Bøksle er en av Sørlandets og Norges mest kjente visesangere. Helene Bøksle har gjort stor suksess med juleplater, musikkforestillingen Elverhøy i Ravnedalen i Kristiansand, som skuespiller og som deltaker i Melodi Grand Prix. 

Se hva som skjer i Kristiansand på konsert og kulturkalenderen.

Ingen kommentarer: