fredag 23. januar 2015

Konserter og konsertsteder i Kristiansand

Kristiansand har en meget bra konsertscene. Arrangører som TrashPop og Studentsamskipnaden i Agder arrangerer mange konserter, i tillegg er det flinke bookingfolk og mange gode band i byen.

Selv om Kristiansand er Sommerbyen No.1. er det på våren og høsten det er mest liv på konsertscenene. Hva skjer i Kristiansand – se konsertoversikt.

Her går du på konsert i Kristiansand:
Fennesz Becs live på Kick Scene under Punkt Festivalen. Foto: 2012rockets.com
Kick Scene
Kristiansands største pop/rock scene. Kapasitet på ca. 700. Bra lyd/lysanlegg gjør konsertopplevelsen perfekt. Vi anbefaler mat og Kristiansands største utvalg av fatøl i Gastropuben før konserten.

Kilden Teater- og Konserthus
Noen av Norges største artister har spilt her, og flere kommer. Kapasitet opp til 1200 mennesker i hovedsalen. Kilden setter stemningen med sin fantastiske arkitektur. Etter konserten dra du på Fiskebrygga.

Håndverkeren
Bookingfolkene fra Ravnedalen fikser også konsertene på Håndverkeren. Pop/rock av nasjonale og regionale artister opplever du på Håndverkeren.
NB: Håndverkeren tar over som scene for Cafe Generalen i Ravnedalen om sommeren hvis det mot normalt skulle bli regn.

Aladdin Scene
TrashPop’s nye scene i gamle Aladdin Kino. TrashPop (kåret til Norges beste konsertarrangør) leverer det hotteste av norske og utenlandske artister.  Følg med på nettsiden til TrashPop for program.

Østsia
Studentenes vannhull i kjelleren på Universitetet i Agder. Men alle er velkomne!

Onkel Aksel - Musikkbistro
Ny scene i det gamle lokalet til Pir6. Bak står folkene fra Benny's BBQ/Rockhouse. Flott og urban plassering i havna ved fergeterminalen og kanskje stedet i byen der sola står på uteserveringen lengst?

Andre konsertscener i Kristiansand verd å sjekke ut: Vaktbua, Hos Naboen, Charlies Bar, Haubitz Hall Salongen.

Om sommeren må du også få med deg utendørskonserter og festivaler:
Odderøya - Festivaler og store konserter. Selv om Quart er borte får du flotte festivalopplevelser i Amfiet og Bendiktsbukta. Deilig med kun 5 minutters spasertur fra Krs sentrum også.

Cafe Generalen i Ravnedalen - Byens beste burger og flott utendørsscene. Større arrangementer holdes innerst ved fontenen i Ravnedalen.

Sommer på Torvet - Elsket og hatet, uansett er stemningen høy på Nedre Torv i Krs sentrum hver torsdag om sommeren. Norges beste coverband (!) Radiojam spiller.

Tirsdagskonserter på Fiskebrygga - Coverlåter og god stemning på Fiskebrygga i Kristiansand hver tirsdag om sommeren. Nyt musikken på bryggekanten eller ved uteserveringen på en av de mange restaurantene.

Se full oversikt over konserter i Kristiansand på eventkalender.

Ingen kommentarer: