mandag 15. desember 2014

3 julegavetips som gir suksess

Nå er det ei kort uke til julaften, og det er helt sikkert noen av dere der ute som IKKE har alle julegavene i boks. Spesielt vanskelig er det å kjøpe gave til de som har "alt".

Her skal dere få 3 julegavetips fra meg som garantert gir suksess!

Det er trendy å tenke opplevelser under juletreet (og i de fordømrande julekalendrene!).
Lett å si - men kanskje ikke like lett å få satt ut i praksis? Her er mine 3 tips som du enkelt og greit kan ordne hjemme fra sofakroken. Alt du trenger er internett og betalingskort.

Konsertbilletter til Canal Street i Arendal

Dette er en gave som kan treffe bredt. Mye snadder å velge mellom på denne fine festivalen i Arendal i juli. Allerede nå er Beth Hart sluppet som årets headliner. Denne dama sammenlignes med Janis Joplin og Joan Armatrading, og bør treffe både den ene og den andre. Det superpopulære norske bandet Violet Road skal ha konsert på Lille Torungen fyr. Uansett hva slags musikksmak som rår, så er det å være på konsert på Lille Torungen en innertier!

Gave 1 er boks: www.canalstreet.com

Konsert på Lille Torungen Fyr. Foto: Canal Street

Kjøpe seg litt kred hos ungdommen 

Ja, plutselig var barnebarnet ikke en søt liten treåring med bollekinn. Men heller en langstrakt ung mann eller flott dame på 20. Hva gir man? Twist og sokker er uaktuelt. Og iPod, Ipad og sånn har de allerede. Mitt tips: kjøp festivalpass på sommerens største beachparty PALMESUS i Kristiansand. Du vinner poeng så det holder. Spar på twisten, gi noe som fenger! Hva som spiller og sånn er mindre viktig (vi over 40 har ikke peiling likevel),  det viktigste er at sola skinner og stemninga er bra :).

Gave 2 er i boks: www.palmesus.com

Slå til på desembertilbud på Palmesus i Kristiansand

Foreldre til besvær - ikke noe problem

Ja, hva gir man til foreldre som har absolutt alt? Og gjerne litt til. I 2015 er det jubileum for Risør Kammermusikkfest, og selveste Leif Ove Andnsnes er tilbake som kunstnerisk leder for anledningen. Vår vakreste sørlandsby gir en fantastisk flott ramme rundt denne internasjonale musikkbegivenheten. Her snakker man opplevelse under treet, altså.

Gave 3 er i boks: www.kammermusikkfest.no 

Store opplevelser på Risør Kammermusikkfest. Foto: Risør kommune. 

God jul!

Trenger dere flere tips, spør meg gjerne i kommentarfeltet. 
Jeg har mange gode gavetips på lur :) 

Ingen kommentarer: