onsdag 5. november 2014

Tommel opp for nye Leos Lekeland i Kristiansand

For et par uker siden besøkte jeg Leos Lekeland i Kristiansand. Jeg var alene hjemme denne helgen og hadde lovet å finne på noe med de to minste. Leos lekeland har holdt til på Lumber i Vågsbygd i noen år, men flyttet for en tid tilbake inn i nye, større lokaler i samme område.

Storkoste oss på Leos Lekeland i Kristiansand. Foto: Hildegunn S. Teinum

Positive endringer i nye lokaler

Dette var første gang jeg var innom det nye lekelandet etter flyttingen. Jeg ble svært imponert over endringene som er gjort. Ikke bare er lekeområdet blitt større og mer oversiktelig, det er også mange flere sitteplasser og sitteområder til voksne rundt om i hele lokalet. Siden jeg hadde med meg mini på 20 måneder denne gangen ble det ikke anledning til å sitte noe særlig, men for de med litt større barn finnes det både PCer og gratis internett, aviser og blader.

Det har også kommet en egen innsjekkingssluse for de som skal i barnebursdag, og bursdagsrommene er litt mer adskilt fra resten av lekelandet.

Småbarnsavdelingen var stor og romslig med mange utfordringer. Foto: Hildegunn S. Teinum

Sunnere alternativer på menyen

Etter å ha lekt en drøy time begynte ungene å mase om mat. I de gamle lokalene var det omtrent bare fastfood å få kjøpt, men jeg ble positivt overrasket da jeg fant både salater, knekkebrød, frukt og yoghurter med kornblanding i menyen. Nå var det mange alternativer å velge blant for oss som ikke er så begeistret for pommes frites, pølser og burgere. Når det ikke er lov å ta med medbrakt mat hjemmefra er det viktig at det serveres noe som passer for alle. Tipp, topp, tommel opp for de positive endringene!

Selvfølgelig må mini prøve tråbilen selv. Spiller ingen rolle om beina ikke rekker ned til trøene. Foto: Hildegunn S. Teinum

Fakta om Leos Lekeland, Kristiansand: 


 • Leos Lekeland ligger på Lumber i Vågsbygd, fem minutter med bil fra sentrum i Kristiansand. 
 • Lekelandet har åpent alle dager fra 10-20
 • Priser: 
  • Barn 2-16: 155,-
  • Barn 1 år: 75,-
  • Voksne og barn under 1 år: Gratis
 • Husk sokker. Sko er ikke tillatt og må settes i garderoben. Gjelder også for voksne. Spesielt lett å glemme om sommeren....
 • Mer informasjon om alle Leos Lekeland finner du her.

Ingen kommentarer: