mandag 22. september 2014

Høst på Vitensenteret Sørlandet

I sommer utvidet Vitensenteret Sørlandet kraftig. Nå er det dobbelt så stort og mer moro, flere nye oppdagelser og enda mer å vite. Her finner du 700 kvadratmeter med interaktive og lærerike utstillinger med tre store aktivitetsrom, et astroamfi, butikk, spisested, matpakkerom og verksted.
På Vitensenteret kan barna lage ting, eksperimentere og oppleve mye rart innen naturfag. Hva er vel bedre enn å bruke høstferien til å lære noe nytt?

Vitensenteret Sørlandet ligger like ved bryggekanten i Arendal og har spennende aktiviteter i høstferien.
Vitensenteret Sørlandet ligger like ved bryggekanten i Arendal
og har spennende aktiviteter både ute og inne.
 

På Vitensenteret vil dere utforske temaer som fysikk, kjemi, matematikk, teknologi og design, og hver dag vil dere kunne oppleve verdensrommet i 3D og få nærkontakt med stjerner og planeter. 3D-projeksjonen er på 5,8 x 3,8 meter og er det første astro-3D i Norge i sitt slag. Barna vil i løpet av dagen bruke hender og kropp og kommer nok til å lære mange nye ting samtidig som det blir veldig moro.

På Vitensenteret vil barna bruke hender og kropp til å utforske.
På Vitensenteret vil barna bruke hender og kropp til å utforske.

Dra på Vitensenteret denne høsten og oppdag nye ting og bli med på lek og moro.
Dra på Vitensenteret denne høsten og oppdag nye ting og bli med på lek og moro.

Les mer og få uforglemmelige og lærrerike dager til hele familien på Vitensenteret Sørlandet som ligger like ved bryggekanten i Arendal. Vitensenteret er åpent fra tirsdag-søndag hele året. 

Gyrohjulet går på Vitensenteret Sørlandet Arendal
PS! Hvis dere er litt sugne på noe godis etter en lang dag med oppdagelser, så anbefaler jeg å ta en tur innom Heimdal Chokolade. Her produseres det sjokolade og det er fullt mulig å kjøpe med seg et par biter til kaffen. Sjokoladefabrikken ligger i Torvgaten bare en liten spasertur lengre oppe i gaten!

Ha en fin høstdag i Arendal! 


Ingen kommentarer: