torsdag 3. juli 2014

Sommershow i Lillesand

På Nyklipte Stier - Illusjoner -  spilles i Lillesand frem til 19.juli
Jeg var så heldig å bli invitert med på sommershow i Lillesand denne uka. Jeg er mye i Lillesand, men jeg må faktisk innrømme at dette er første gang jeg har vært på sommershow her. Det har lissom blitt mye is på brygga og shopping, så det var utrolig hyggelig å teste ut "Lillesand by night".

Sommershowet "På nyklipte stier" hadde premiere i forrige uke, og spilles frem til 19.juli i "Hotelhaven" på Lillesand Hotel Norge. Regionavisen Fædrelandsvennen trillet terningkast 5 etter premieren, så jeg var ganske forventningsfull til kvelden. Fra første åpningnummer skjønte jeg at dette kom til å bli en riktig fornøyelig kveld. Artige poenger, sang og show i salig god miks.


Det blir litt feil å gå i detaljer på selve innholdet, det bør man sørge for å få med seg "live". Men noen høydepunkter må jeg trekke frem.

Jeg bare digger Tore og Torleifs Trylleteam AS! Trøndere - pass på barten :). Og Tore på Sporet har er fått noen skikkelig utfordrere.
Dramatikken er til å ta og føle på når Tore og Torleif viser sine "tryllerier" :).

Fantastiske tryllerier! 

Nummeret "Bak stakitten" tar også oss sørlendinger på kornet. Som sørlending måtte jeg flire litt inni meg. Og er du ikke fra Sørlandet får du deg nok en skikkelig god latter :).Det er første gang jeg har møtt Berit - men hvilket møte! Berit er en kjent figur i Lillesandsmiljøet, og denne gangen var hun utfordret til å delta i "Hele Norge baker - live".

Priceless! 


Jeg skal sørge for å bli venn med Berit på Facebook, for den dama har mange visdomsord som det er godt å ta med seg på veien :).

Stemningen i "Haven" på Lillesand Hotel Norge var veldig god. Og jeg tror ikke at det var noe særskilt for denne kvelden.

For de av dere som ikke er kjent: "Hotelhaven" er bakgården/hagen til det ærverdige hotellet.

Gjennom hele sommeren arrangeres det forskjellige konserter her, i tillegg til da selvsagte sommershow :). Jeg har allerede utpekt meg minst en konsert jeg skal få med meg i sommer, og det er lokalbandet Susie & The Spuds som spiller 8. og 9.august. Ryktene sier at dette blir to kvelder hvor stemningen garantert står i telt taket! Andre som gjester Lillesand og "Hotelhaven" i sommer er Ole Paus, Jan Eggum og Jonas Alaska. I tillegg kommer Barneteateret med Egnerkabaret og Karius og Baktus. Så her er altså noe for enhver smak.

Her finner du programmet i "Hotelhaven" i sommer. 

Billetter til sommershowet "På Nyklipte Stier" bestiller du her. 

Det er rett og slett bare å ordne seg barnevakt, rydde plass i kalenderen og ta turen på sommershow :).

Ingen kommentarer: