torsdag 3. juli 2014

Kveldsforestilling i Dyreparken: Kristian And og den store Bombehoppkonkurransen

Jeg var ikke særlig høy i hatten da jeg stod utenfor kontoret 1,5 time før premieren på årets Herli Land forestilling i Badelandet i Dyreparken. Regnet høljet ned, det lynte og tordnet og verken ungene eller jeg var ordentlig kledd. Riktignok hadde vi med oss både sitteunderlag, tepper og regnjakker, men en unge manglet sko, en hadde bare tynne stoffsko og den tredje hadde løpt fra buksa hjemme og frøs litt i det kalde regnet.

Men - på turen ut til Dyreparken endret været seg totalt. Det sluttet å regne, himmelen ble blå og sola skinte og varmet igjen. Utstyrt med popcorn, brus og litt godterier benket vi oss på tribunen i amfiet for to timer med super sørlandsunderholdning i sommersola. Selv om vi har sett forestillingen mange ganger før, er det like gøy hver eneste gang. Det er alltid noe nytt, selv om sangene og handlingen stort sett er den samme.
Akka-Akka Svane gjør sin entré i amfiet før kvalifisering til bombehoppkonkurransen
Den svenske svalen Svante Svisj i stirrekonkurranse med publikum

Kristian And er fortsatt like kul, prinsessa er like søt som hun pleier og Bjørg Villkatt er fortsatt ørlite grann skummel, men ganske tøff. Mye humor, mye sang og dans og masse tøys og tull.

Kongen tok helt av i finalen!

I år lo vi ekstra godt av Kong Quart, spilt av Espen Hana. Han hadde fått seg Segway og viste stolt fram doningen sin til publikum. I finalen tok han helt av i det lille bassenget og hoppet, plasket og løp rundt til stor glede for publikum. Han hadde også mange morsomme replikker, som særlig fikk den voksne del av publikum til å le.
Kong Quart var kjempestolt av sin nye Segway. Her sammen med den mystiske, rosa fuglen.

Største høydepunkt? Å møte alle skuespillerne etter forestillingen, få autografer og bli tatt bilde av sammen med heltene.

Ekstra stas når prinsessa spilles av jentenes danselærer Marthe ved Spinn Dansestudio
Guro Kråge og Åge Måge stilte villig opp på fotoshoot
Selv om hun ble klissblaud, var Bjørg Villkatt i ganske godt humør etter forestillingen

  • Forestillingen spilles i Badelandet i Dyreparken fra 1.-5. juli og fra 15.-19. juli. Hver dag 17.30. 
  • Billetter fås kjøpt i Dyreparkens gjesteservice og på Dyreparkens nettsider. 
  • Har du årskort? Da kan du få billett til kun 159 kroner (vanlig pris er 249) ved å oppgi kode HLAH14 + årskortnummeret ditt ved bestilling på Dyreparkens nettsiderIngen kommentarer: