mandag 21. juli 2014

Flipside sommerleir i Lista Farsund

Summercamp, eller sommerleir er ikke lengre bare noe som skjer i USA. Det er en sommerleir for barn som går over fem uker ved et kystområde i Sør-Norge, nærmere bestemt på Lista i Farsund kommune.


Flipside Camp er et bra initiativ og et flott sted for barna. Leiren er åpen om sommeren, og her kan barna bo en uke av gangen. De må være i alderen mellom 10 og 17 år.


Leiren starter vanligvis opp i den siste uken i juni siden det da er sommerferie i Norge. Flipside sommerleir varer mellom tre og fem uker, avhengig av hvor mange som er registrert.


Under registreringsprosessen signerer alle opp for en aktivitet hver, og får tildelt en eller flere aktivitetsledere som vil være med dem for uken. I alt er det ca. 20 ansatte på stedet.


Det finnes flere aktiviteter på Flipside sommerleir. Ekstremsport inkluderer BMX, skateboarding og scooter. Andre aktiviteter inkluderer Go-kart, paintball og radiostyrt billøp. I fremtiden har leiren planer om å ha flere aktiviteter for barna som for eksempel akrobatikk, kunst, multimedia, IT etc.. 


På Flipside finnes også musikkinstrumenter og øvingslokaler som barna kan bruke i forbindelse med en jenteleir som blir kalt «Loud».


«Loud» er en sommerleir for jenter hvor alle fra nybegynnere til erfarne kan delta. Ingen tidligere erfaring er nødvendig på forhånd. Fra dag én vil de bli delt inn i grupper som de skal jobbe sammen med resten av uka. Barna kommer til å rotere på instrumentene med leksjoner, og de kommer til å lage bandnavn, signaturbevegelse, dans, logo, t-skjortetrykk og karriereplanlegging. På den siste dagen skal hvert band ha en framvisning av deres sang under konserten. På Flipside finnes det også et konsertrom hvor barna kan øve på sangene sine. Andre band er ofte invitert til å spille.


Under sommerleiren vil barna bo i grupper på 6 til 16 stykker, der de kan selv velge egne rom. All innkvartering er på Flipside sitt område på Lista Flypark. Rommene har køyesenger, sengetøy og håndklær er inkludert. Det vil bli servert fire måltider om dagen som inkluderer frokost, lunsj, middag og kveldsmat/grilling.


Under sommerleiren på Flipside vil det blir arrangert mange konkurranser som for eksempel skateboarding, BMX eller scooter. Morsomme spill og utdeling av premier. Hovedfokuset er at barna skal ha det gøy og være sosiale.


Eget utstyr som skateboard må medbringes, men dette kan også leies og bestilles på forhånd. Foreldre rådes til å bestille nødvendig utstyr så tidlig som mulig, da dette blir leid ut fort.


Foreldre kan slippe av barna sine for innsjekking på søndagen kl. 18:00. Det vil være et informasjonsmøte senere som foreldre kan delta på dersom dette er ønskelig. I løpet av leiren kan foreldrene bo på hotellet som også finnes på Flipside sine områder. Det er mange aktiviteter på Lista og i Farsund som foreldrene kan nyte, deriblant de fantastiske strendene langs kysten, Lista fyr, American festival i juni, fugletitting, surfing, ridning, båtliv, fiske… listen er endeløs.

Foreldre er ikke tillatt på leirområdet, dette er slik at alle barna kommer til å ha den samme leirerfaringen. Flipside har ansvarlige ledere rundt barna til enhver tid.


Sommerleiren er åpen hver dag mellom 10:00 og 18:00, og booking er mulig.
Pris per barn for en uke er 5800 kroner.


For mer informasjon kan du besøke Flipside Camp sin nettside www.flipsidecamp.noCampregistrering er bare gyldig gjennom et elektronisk skjema med en kredittkorttransaksjon.
Foreldre oppfordres til å sjekke Flipside nettsidene Instagram og Flipside Facebook Group for mer informasjon om åpningstider osv.

Telefon: +47 455 02 806
E-Post:
Info@flipsidecamp.no
Adresse: Lista Flypark 4560 Vanse


Dra på ferie til Farsund!
(Alle bilderettigheter tilhører Flipside Camp)

Ingen kommentarer: