onsdag 23. juli 2014

Canal Street gir minner for livet

Det er festivaluke i Arendal, og jeg gleder meg spesielt til fjorårets nye konsertsted Buøya på Eydehavn. De siste årene er Buøya blitt et fantastisk bra og tilrettelagt rekreasjonsområde i Arendal, og med flere strender, turstier og gressplener er det nok av plass til å kose seg. Når Canal Street også i år setter opp familiekonsert her, er det egentlig bare en bekreftelse på at Canal Street er landets flinkeste festival til å skape magiske øyeblikk.

Barnearrangement

I fjor var jeg der med familien, inkludert mine foreldre, og vi koste oss masse i sola! Under barnearrangementet var det sjørøveren fra Merdø som skapte liv for barna, de lette etter skatten i vannkanten og laget mye moro. Og når alt foregår på en strand, så var det jo naturlig at sønnen min badet og lette etter krabber etterpå.

Jan Eggum tok showet

Jan Eggum og Halvdan Sivertsen var på scenen foran et stort Canal Street-publikum, vi trengte absolutt ikke mer enn dem, og særlig Jan Eggum var utrolig morsom. Vi satt og koste oss, humret og innimellom flott visesang denne ettermiddagen, og jeg fikk for alvor øynene opp for Eggum.

Familiegleder

Det er kanskje det som jeg synes er så magisk med Canal Street – denne kombinasjonen av flotte artister som du umiddelbart blir glad i, morsomme barnearrangementer som gjør at barna kan nyte festivallivet, og disse nydelige stedene i skjærgården, i byen, på kirkegården – de som skaper den perfekte rammen omkring sommerens favorittøyeblikk.

Øystein Sunde

Så nå gleder jeg meg veldig, for til lørdag bærer det av gårde til Buøya igjen, med sønn, mann og foreldre. I år er det – i tillegg til sjørøvershow for barna - Øystein Sunde som skal spille sammen med bandet Meget i Sløyd, og jeg tror det blir nok et magisk, perfekt sommerøyeblikk i Arendal.

Huskeliste til Buøya lørdag 27. juli:

  • Familieshowet begynner klokka 15
  • Billetter kjøpes ved inngangen
  • Ta med fluktstoler eller teppe å sitte på
  • Husk solkrem og badetøy

Ingen kommentarer: