søndag 13. juli 2014

Arendals beste spisested?

Hjemme Hos Wenche på Hisøya, Arendal

Det kan ihvertfall ikke være langt unna at "Hjemme Hos Wenche" er Arendals beste spisested?
Om sommeren er det lite som slår maten, stemningen og opplevelsen av å spise på dette nydelige stedet på Hisøya utenfor Arendal. 


It´s all in the details :)

Hjemme Hos Wenche drives av nettopp Wenche. Her spiser du så og si med "tean i tanga", og det er ikke for ingen ting at det står gummistøvler strategisk plassert rundt omkring i den vakre hagen og inne i hovedhuset. "Vi vil jo ikke at bruden skal bli våt på beina når vi har bryllupsfester" smiler Wenche lurt når vi spør om gummistøvlene. Det hender nemlig at vannet slår inn over brygga, og da er det greit å ha støvler. 

Matglede og gjestenes favoritter på menyen

Menyen gjenspeiler matgleden hos de som jobber her. Her får du mulighet til å teste favoritter til både husets egne beboere og ikke minst stamgjester gjennom flere år. Vi gikk for det siste, sjøl om blåskjellene fristet veldig. Men hvem kan stå i mot en burger som stamgjestene Raymond og Sjur har trumfet gjennom på menykartet? Og når undertegnede så at denne burgervarianten kom både med "pulled pork" og den mest fantastiske coleslaw jeg noensinnne har smakt, da ble valget lett. 

Godt å drikke er det også mye av. "Hjemme Hos Wenche" er kanskje det serveringsstedet på Sørlandet som har best utvalg i Nøgne Ø. Et rikelig vinkart frister oss til å komme tilbake, da uten bil og barn. Vi skal følge ekstra godt med for å få med oss et av de neste arrangementene de har - for her inviteres det til både "champagnesmaking i champagnehagen" og "wine tasting dinners". 

Beste spisested i Arendal? Ikke langt unna tenker vi :)

Barneporsjoner, boltreplass, badestrand og kaniner

Når det er sagt, så var det veldig flott å ha med småfolket på søndagsmiddag "Hjemme Hos Wenche". Her blir alle tatt imot med åpne armer, og servitøren opplyste blidt om at alle retter på menyen også serveres som barneporsjoner (pluss i boka - ikke mange steder som tilbyr det!) og at de to kaninene borte i hjørnet av hagen gjerne ville både bli kost og lekt med. Dette sammen med masse boltreplass og badestrand gjør sitt til at ungene gjerne vil tilbake. 


Praktisk informasjon

Båthuset på brygga "Hjemme hos Wenche" har sommeråpent frem til 3.august, og har åpent hver dag fra kl. 12 til 23. Her kan du legge til med båten på brygga om du kommer sjøveien, og har du bil er det bare knappe 10 minutter fra Arendal sentrum ut hit. Badetøy bør du også ta med, for her er det egen badestrand. Og kveldsola varmer godt utover fine sommerkvelder. 

Velbekomme!

Deilig å spise på bryggekanten. Matglede og god drikke på menyen.

Ingen kommentarer: