torsdag 5. juni 2014

Søndagsåpent i Lillesand i sommer

Vi er klar for søndagsåpne butikker i Lillesand.
Foto: Jorunn Jensen@Visit Sørlandet
Lillesand er en av byene på Sørlandet som skal ha åpent på søndager gjennom hele sommeren.

Endelig!

Det er utrolig hyggelig på Kafè Strandhaven i Lillesand.
Foto Jorunn Jensen@Visit Sørlandet
Det er nemlig lite som slår å ta en søndagstur til Lillesand om sommeren, og gjett om det blir enda mer trivelig når vi også får muligheten til å gå innom en eller flere av alle de hyggelige butikkene.

Lillesand er nemlig herlig fritt for kjedebutikker (nesten). Her handler vi på Frk Friis, Allehaande, To Fruer og Hæla i Taket. Og personlig går jeg sjelden tomhendt ut fra Hermine, butikk med veldig mye flott barnetøy :).

Fritt for kjede(lige) butikker i Lillesand. Her er kollega Elisabeth lykkelig over å gjøre et kupp på To Fruer:)
Foto: Jorunn Jensen@Visit Sørlandet
Jeg forsøker å ta turen til Lillesand så ofte jeg kan. Når jeg har småfolket med liker vi å spise pizza på Ninos på brygga. Det har jeg blogget om tidligere, dette er et flott med sted som har skjønt at småfolket trenger en meny å tegne på mens vi venter på maten :). Pizzaen er også god.

Ellers er Kafé Strandhaven et veldig hyggelig sted, og strandhaven (!) deres må vel ha en av byens beste beliggenheter. Restaurant Beddingen er et kjent og kjært sted for de av dere som har vært i Lillesand før, og her må fiskesuppa testes hvert år.

Lite tvil om at du er på Sørlandet når du er i Lillesand :)

Lillesands egen bystrand midt i sentrum
I sommer skal jeg benytte muligheten til å dra på søndagstur. Med badetøy i bagen. For Lillesand har også sin lille bystrand. Faktisk er det to strender midt inne i havnebassenget.

Lillesand i sommer: Sol, shopping og badeliv :). 

TIPS:

Deilig sommer i Lillesand

Ingen kommentarer: