søndag 15. juni 2014

Mye Fint i Grimstad

Shoppingtur i Grimstd: her fra Riips. Neste gang... :)

Sommeren er kommet til Sørlandet. Og med den er også bikinisesongen her. Nok en gang litt for tidlig i forhold til rekke å komme i fasong. Men bikini må man ha, vi har nemlig mange smeigedager foran oss.

Norges hyggeligste café
Jeg har mer enn svart belte i shopping. Og våger å påstå at jeg kan mer enn de fleste om gode butikker rundt om i byene langs sørlandskysten. Det er sikkert noen som kan mer om hver enkelt by enn meg, men jeg har det store overblikket etter å ha rattet inn og ut av sørlandsbyene de siste 10 årene. Jeg har rett og slett opparbeidet meg en kompetanse som gjør at jeg vet hvor jeg skal dra når det er spesielle innkjøp som skal gjøres.

For bikini (og undertøy i det hele tatt) så er det Grimstad som gjelder. Nærmere bestemt Vesla´s Boutique midt i gågata i Hamsun, Ibsen og Thor Hushovds by. Hos damene på Vesla´s får du en service og oppfølging som gjør at bikiniprøving går som en lek. Hvert år de siste 4 årene har jeg tatt turen fra Kristiansand til Grimstad for å kjøpe bikini. Og jeg er ikke alene. Her kommer rike østlandsfruer for å gjøre årets innkjøp av bikini, undertøy og annet som måtte gjelde.

"Bikinituren" til Grimstad går så bra at jeg uten å blunke har som fast innslag i programmet en tur innom Café Ibsen for å spise et stykke nydelig sjokoladekake. DET sier litt om hvilken magi damene på Vesla´s klarer å levere :).

Jeg unner meg selv et stykke kake på Café Ibsen :)
I år fikk jeg meg også en ny særdeles hyggelig opplevelse i Grimstad: på impuls svingte jeg innom en butikk på torget på vei hjem.

Hvilket lykketreff! 

Butikken heter med rette "Mye Fint", og jeg kom ut nedlesset med MYE FINT. Igjen møtte jeg en utrolig bra service, og jeg endte opp med både det ene og det andre jeg ikke en gang kunne kommet til å finne frem til selv (eh...ikke mindre enn 5 bukser +++ hadde jeg i posen da jeg gikk ut).


Jeg har funnet ut at jeg rett og slett liker å handle hos hyggelige damer med Grimstad-dialekt. 

Og er du som meg, en sånn som trenger litt ekstra hjelp for å finne ut hva du passer, gjerne kan ha litt tips og råd for å finne frem i jungelen av utvalg, da anbefaler jeg en bytur til Grimstad neste gang du skal på bikinijakt.


Ingen kommentarer: