onsdag 4. juni 2014

"Fly med oss" besøkte Kristiansand i dag!

Årets beste dag på jobb var definitivt i dag! Visit Sørlandet mobiliserte, og fikk samlet rundt 300 stk på Bystranda i Kristiansand, alle for å ta imot "Fly med oss" - gjengen fra TV2.

Flere av byens barnehager hadde tatt oppfordringen vår og møtt opp på stranden for å ta i mot helikopteret som snart har filmet hele Norge fra luften.

Hennig-Olsen is kom med is til alle fremmøtte.
Foto: Inge Dalen, Visit Sørlandet

Dampbageriet delte ut 300 boller til alle fremmøtte, og Hennig-Olsen is kom med 300 is. Det var noe som ble satt stor pris på av både store og små, som måtte vente lenge på at helikopteret skulle komme.

Alle dannet et hjerte på stranden, og vinket til helikopteret når det kom inn over byen. Det var veldig moro, og enda gøyere er det at det kommer på TV2 i morgen!

Over 250 barn og voksne dannet er hjerte på Bystranden.
Foto: Inge Dalen, Visit Sørlandet
Flere av de badende på Aquarama kom ut i utebassenget for å vinke, og på terrassen til Scandic Kristiansand Bystranda stod ansatte og konferansedeltagere og viftet med norske flagg. Det var kjempe stas, og helikopteret hang lenge i luften over oss før de avsluttet dagens etappe på Kristiansand Lufthavn Kjevik.


Generøse Espen Albert "Bageren i byen" hadde med seg 300 boller til de fremmmøtte.
Foto: Inge Dalen, Visit Sørlandet

Tusen tusen takk til alle som stilte opp på Bystranda i dag, takk til Espen Albert "Bageren i byen" og Dampbageriet som kom med 300 boller og Hennig-Olsen is som kom med tilsvarende is til alle fremmøtte.

Inger og Elisabeth i Visit Sørlandet ønsker alle hjertelig velkommen til Kristiansand #barnasby
Foto: Inge Dalen, Visit Sørlandet

Filmingen fra dagens "Fly med oss" kommer på TV2 i morgen torsdag 5. juni kl 22.40, hele turen kommer på www.tv2.no torsdag 5. juni kl 11.

Sporty damer i utebassenget i Aquarama.
Foto: Inge Dalen, Visit Sørlandet
Arne Hjeltnes og hans "Fly med oss - team" filmet lenge over Bystranda i dag.
Foto: Erik Engenes, Visit Sørlandet

Ingen kommentarer: