fredag 16. mai 2014

Ja vi elsker dette landet og Scandic Kristiansand Bystranda!

Endelig, nå er det bare en dag igjen til 17. mai og vårt store grunnlovsjubileum. Alle tre barna våre har i år fått bunad/festdrakt og gleder seg veldig til å kunne pynte seg med den, slik mange andre barn og voksne gjør denne store dagen. Siden jeg selv ikke har bunad, går jeg for den enklere varianten med en hvit blondekjole og "stæsjer" opp med noe rødt og blått - så har jeg iallefall fargene. Mannen trer inn i dressen og ser da ut som en min personlige bodyguard - "me like"!
Jepp da er iallefall finstasen klar for den store dagen!

Pga Grunnlovsjubileet vil flere av de ytre bydelene flytte skoletoget inn til sentrum av Kristiansand, dette vil skape fullt kaos og lokalavisene Fædrelandsvennen og Kristiansand Avis oppfordrer til å la bilen stå! Vi tar oppfordringen på strak arm - vi har booket oss inn på Scandic Kristiansand Bystranda i kveld og gleder oss kjempe masse til å nyte en rolig 16. mai og en deilig 17. mai-frokost på hotellet. Bilen parkerer vi i kveld og i morgen kan vi bare gå de få meterne til Torvet og levere en av de små i Barnetoget, for så å gjøre oppstilling for å se det lengste barnetoget byen noensinne har hatt.  Hipp, hipp hurra!

Gjett om vi gleder oss til deilig mat på Scandic Kristiansand Bystranda.

Og enda bedre, vi har ikke bare booket oss inn en natt, nei her kjører vi full helgepakke og blir til søndag. Da får vi samtidig med oss det store 17. mai-fyrverkeriet som er lovet over byen.

Her flytter vi inn i denne 17. mai helgen!
Med denne utsikten kan vi se det store 17. mai fyrverkeriet som skytes opp ved Festningen kl 23:00.

Jeg anbefaler selvfølgelig andre til å gjøre det samme, og så kom jeg plutselig over denne artikkelen fra Nrk Sørlandet, som viser at vi ikke er den eneste familien i Kristiansand som er turister i egen by natt til 17. mai.

Bestill overnatting på Scandic Kristiansand Bystranda, så håper jeg at vi sees på hotellet i morgen.

Gratulerer med dagen alle sammen, og ha en strålende 17. mai feiring!
Hilsen Elisabeth og resten av gjengen i Visit Sørlandet.

Hvis du vil lære litt mer om Grunnlovsjubileet så hør den fine, kule og informative sangen om Grunnlovsjubileet.

17.mai program for Kristiansand

Ingen kommentarer: