fredag 23. mai 2014

En fredag på Sørlandet

For ikke mange uker siden la endelig Fullriggeren Sørlandet til kai i Kristiansand. 3 år har det gått siden hun var hjemme sist. Og for en prakt! Jeg har ikke hatt æren av å seile med henne ennå, men bare det å være ombord gjør inntrykk.Forrige fredag inviterte Næringsforeningen i Kristiansand til infomøte om Tall Ship Race 2015. TSR kommer til Kristiansand og det kommer til å bli en folkefest! Og møtet ble lagt til Fullriggeren Sørlandet. Utrolig spennende. 

Tall Ship Race 2015 kommer til å blir et heidundranes arrangement sommeren 2015 og målet er å få over 100 seilskuter hit. Hele containerhavna blir omgjort til en stor turistattraksjon, med scener, show og mye moro.

Fra høsten av begynner arbeidet for de som har lyst å hjelpe til. Har du lyst å være frivillig og oppleve noe helt unikt? Finn mer info og meld deg på!  http://tsrkristiansand.no/slik-blir-du-frivillig/


Nysgjerrig som jeg er så spurte jeg om en liten guidet tur etter lunchen og det fikk jeg! Bare se så vakker Sørlandet er. Spesielt når hun ligger i Kristiansand og sola skinner!
Om sommeren er det mulig å være med Fullriggeren Sørlandet på tokt. Les mer om de ulike turene som du kan være med på. Dette er en opplevelse av de sjeldne. 
Mannskapslugar på Fullriggeren Sørlandet
Fullriggeren Sørlandet ligger ved Kai 6 i Kristiansand i en liten periode fremover. Det er absolutt verdt turen å se på henne, for hun er helt fantastisk!

God helg hilsen Inger :)

Foto: Inger L. Hutchinson


Ingen kommentarer: