tirsdag 20. mai 2014

Bryllupsdag på Verftet i Ny-Hellesund

Ifjor feiret meg og mannen 10 års bryllupsdag, og siden mannen fylte 40 bare ei drøy uke etter var det virkelig anledning til å slå på stortromma. Et år i forveien hadde jeg bestilt overnatting i "Fritanken" på Verftet i Ny-Hellesund, Per Fronths unike feriebolig i en gammel oljetank. Tanken var at det skulle holdes hemmelig til like før, men avslørte meg selv med denne bloggen.

Da dagen kom reiste vi ut til Verftet med M/B Høllen fra Høllen i Søgne. Vi hadde også med oss en liten ekstrapassasjer, lille Johanna på drøye 3 måneder. Selv med stor barnevogn var det ikke noe problem å komme seg ut med båten. Det var nok av sterke mannfolk som ville hjelpe til med å løfte barnevogn, og båten hadde godt med plass.

Vi slapper litt av i hagen før gåtur rundt på Kapelløya. Foto: Morten Teinum
Kyststi
Vi innlosjerte oss i den flotte tanken og gikk en kort tur med Johanna i bæresjal på den nye kyststien på Kapelløya. Vi var et par dager for tidlig ute til å kunne gå helt bort til Olavsundet på den nye stien, de to broene var ikke helt ferdig montert, men Morten tok seg en tur til topps på fjellkanten over Verftet og fikk noen flotte bilder fra høyden av Verftet og deler av Ny-Hellesund.

Utsikt over Verftet og Ny-Hellesund. Foto: Morten Teinum

Tid for middag
Vi hadde ikke spart på noe denne dagen. 7 retter på Bølgen&Moi var bestilt, og vi følte oss som kongelige da vi kom inn i restauranten til den flotteste oppdekkingen vi noensinne har sett. Maten var helt fantastisk, betjeningen likeså og lille Johanna oppførte seg eksemplarisk. Og utsikten - restaurantens beste!

Gjett om vi koste oss på Bølgen & Moi på Verftet? Sjekk den oppdekkinga! Foto: Morten Teinum

Bryllup på Verftet
Verftet er en helt fantastisk plass for bryllup. Her kan dere spise deilig mat på Bølgen&Moi, gjestene kan overnatte i leilighetene og brudeparet kan leie Fritanken som brudesuite. Ta kontakt med Bølgen&Moi for mer info om bryllup på Verftet. 

Tilbring bryllupsnatta i Fritanken i Ny-Hellesund. Foto: Morten Teinum


Ingen kommentarer: