fredag 17. februar 2012

Bare barna har det gøy, så!

Det er vel og bra med shopping, gourmetrestauranter og lekre overnattingssteder. Men om ikke barna koser seg på tur så er det nesten ikke vits! Og da nyter vi godt her på Sørlandet av å ha så mye forskjellig i kort kjøreavstand til hverandre! Ikke bare kan man bo i Tvedestrand og besøke Dyreparken og Badelandet en dag eller to - det er en rekke familieaktiviteter tilgjengelig som gjør at barna vil trives i ferien!Tvedestrand
Næs jernverksmuseum har familiesøndager i juli med ekstra fokus på barna og mange aktiviteter som er moro for de små. Bokbyen ved Skagerrak har også flere arrangementer for barna.

Arendal
I Arendal er det muligheter for å leie hest og ri, eller ta seilkurs hos Arendals seilforening. Hver søndag er det åpen klatrepark også for barn på Hove, nær lekeplass og fine turområder, samt stor badestrand på Hove camping, og kiosk. Vitensenteret har spennende oppgaver for små og store, og skulle det være nødvendig med flere innendørs aktiviteter, så har vi Jumbo lekeland og Jumbo laser, samt Arendal Bowling.

Evje og Åmli
På vei opp til Evje kan man ta et stopp i Åmli hos Pan Garden, de har Vannveien, et anlegg der barn kan utforske og prøve seg på tradisjonell utnytting av vannets krefter, som oppdemming og tømmerfløting. Og på Evje er det Mineralparken, Klatreskogen, Gokartkjøring og familierafting - blant annet!

Nyt sommerferien i arendalsregionen, og la barna kose seg. Det er til og med en egen BarneStreet i musikkfestivalen Canal Street - lekne konserter og mengder av aktiviteter og arrangementer for barna på dagtid gjør festival til en sommerglede for både barn og voksne.

PS: En liten forsmak på barnekonsert kan dere få når Bare Barn Band spiller i Arendal i morgen.

Ingen kommentarer: