fredag 5. november 2010

Syden, Sørlandet og svømming

Mange drømmer om Syden – der har jeg aldri vært. Har vært i Thailand, Mexico, Florida og sånt, men Syden – det finner jeg ikke på kartet en gang. Likevel er det mange som finner frem dit, akkurat som til Sørlandet. Står vel ikke Sørlandet på kartet heller, men vi er her vi! Og nå trenger badenymfer og plaskebarn ikke lenger å dra til varme land sør i Europa for å bade på vinteren – vi har jo Sørlandsbadet!

Sørlandsbadet gjør alle glade
Jeg var der før sommeren, vi spanderte bursdagsgave på svigermor: Familietreff i seksmannsleilighet på Rosfjord strandhotell en helg, og to dager i Sørlandsbadet. Svigermor var fornøyd, for hun fikk treffe oss og feire bursdag til sønnen sin samtidig. Barnet var fornøyd, han fikk leke to dager i strekk i vannet. Mannen er jo alltid fornøyd, så det er ikke vrient. Jeg gledet meg også veldig, for jeg hadde skaffet meg en time med massasje en av dagene – jeg liker litt mer stell, jeg.

Min tid kommer...
Men det var tilbudsuke på Spa- og velværeavdelingen da vi var der, og ganske fullt hos behandlerne. Så da svigermor på sin bursdagsgavetur til Sørlandet fra Stavanger ikke fikk time med ansiktsbehandling som hun hadde lyst på, så kunne jeg ikke annet enn å gi bort min tid til henne! Jeg så lengselsfullt inn på behandlingsrommene og tenkte jeg fikk heller komme tilbake. En gang…

Planen er klar
Og nå er det snart tid! Jeg har booket helg på Rosfjord strandhotell igjen i desember, denne gang forsøker vi 8-mannsleilighetene, siden jeg ikke trivdes med å ligge på en varm hems forrige gang. Vil ha eget soverom og vindu til å lufte med, og det har de store leilighetene. Så får vi heller nyte nye flotte dobbeltrom på hotelldelen en annen gang. For vi skal treffe svigermor til julegavebyttehelg og tidlig julefeiring, og hvorfor ikke gjøre det et sted der alle kan kose seg? Og denne gangen har jeg booket time til meg selv, som jeg ikke trenger gi bort. Og samtidig har vi minnet henne på å booke til seg selv, om hun vil. Viktig å pleie seg selv litt i kalde Norge, selv om det er godt her i Arendal. Så kan vi nyte vinteren med mykere skuldre, penere hud og svømmehud mellom tærne.

1 kommentar:

Heidi Sørvig sa...

Hotellrommene kan absolutt anbefales! De nye rommene er luftige, romslige og rett og slett flotte!