tirsdag 2. november 2010

Kos deg med en god bok på Bokhotellet i høstmørket

Norges eneste bokhotell ligger ligger på Lyngørporten. Fra vinduet har du utsikt over til idylliske Lyngør - kanskje en av Norges mest kjente og ikke minst best bevarte uthavner.Selvsagt er det hyggelig på Sørlandet om sommeren. Da er det full fart med badegjester, tresnekker og måkeskrik.

Men jeg liker faktisk høsten rimelig godt også - og spesielt blir det tydelig for meg de gangene jeg har vært på Bokhotellet på Lyngørporten. Det er noe eget når høsten preger skjærgården. Stillheten brytes kun av et enslig måkeskrik eller lyden av hummerfiskeren som er på vei inn til brygga. I neste stund er stormer havet og regnet pisker sidelengs mot vindusruta. Da er det ikke noe som er så deilig som å sitte i i en god stol med fyr i peisen, varm drikke i koppen og en spennende bok i fanget på Bokhotellet.

12. - 14. november inviterer Bokhotellet til "ForfatterWeekend" med Jahn Otto Johansen. Gjennom hele året har hotellet forskjellige arrangement med kjente og mindre kjente forfattere og skribenter. Hotellet bugner ellers av bøker, og her er noe for enhver smak; egen barnekrok med barnebøker, for den matglade er en hel avdeling viet forskjellige kokebøker, det er internasjonale bøker, det er fagbøker, det skjønnlitteratur, det er biografier og det er... Ja, det er ganske enkelt noe for enhver smak.

Er du interessert i å se hva som skjer på Bokhotellet? Følg hotellet på Facebook. Her legges ut fortløpende tilbud og oversikt over hva som skjer.

Ingen kommentarer: