fredag 12. november 2010

Kjetil Grande er stor!

I hverdagen kommer musikk inn fra radio, tv, filmer, i butikker og kjøpesentere. Det er ikke alltid vi er bevisste musikken vi hører i alle sammenhenger, og dermed er det mye vi aldri legger merke til. Derfor var gleden stor da jeg - litt etter resten av landet, skjønner jeg - i høst la merke til den store lille Kjetil Grande.

På høstfesten for Canal Street var det flere artister, de fleste fra Arendal, som spilte til inntekt for den hyggeligste festivalen på denne siden av Tennessee River. Men for meg var Kjetil Grande fra Kristiansand et ubeskrevet blad, og dermed ble fortryllelsen fullkommen da han begynte å spille. Han er magisk med gitaren, og rett og slett stilig på scenen, og med en stemme som passer perfekt i lydbildet. Hvilken overraskelse!

Musikalske skatter kommer ofte i Arendal, hele året. I kveld spiller Kjetil Grande på Munkehaugen Scene, nok en boltreplass for gode artister og band. Konserten er billig, bare 150 kroner, og begynner klokken 21. Hans plate "You are the Night" er kåret til Norges beste plate - jeg bare er litt treg, jeg. Kanskje du allerede visste om ham?

Ingen kommentarer: