tirsdag 5. oktober 2010

Vinhøst i Kristiansand

"Akkurat hva vi trenger!" tenkte jeg da jeg så plakaten i vinduet. Den reklamerte for vinfestivalen "Vinhøst 2010" som et knippe av byens restauranter arrangerer i Kristiansand 5. - 9.oktober. 

Vintur gjennom byens restauranter med egen vinguide virker såååå forlokkende akkurat nå. "Le Tour de Wine" arrangeres på lørdag 9.oktober fra kl. 17 - 20. Turen går innom 10 restauranter/barer og det loves at det skal gurgles, snuses og smakes under kyndig veileding av en "Ledertrøye" (også kalt vinguide). Prisen skremmer meg heller ikke; kr. 450,- pr. person inkl. smaksglass, mat og drikke. Det er jo nesten så jeg må knipe meg i armen å lure på om jeg fortsatt er i Norge? 

Det er grått og trist ute, det er høstferie og jeg er på jobb. Men til helgen har jeg fri - og kanskje det er akkurat på lørdag jeg og min kjære skal ta oss en romantisk aften på Bakgården med 3 retters middag og tilhørende spesialtilpasset vinmeny? 

Bill.mrk: Anyone out there som kan tenke seg å passe to små håpefulle mens mor og far pliktskyldig deltar på vinhøstingen i Kristiansand til helgen?

Ingen kommentarer: