fredag 15. oktober 2010

Hytte på Sørlandet?

Jeg har ikke hytte på Sørlandet. Jeg kan ikke si det er fordi jeg bor her, for jeg kjenner ganske mange sørlendinger som har hytte her også - og mine besteforeldre bygde faktisk hytte på en øy bare en liten rotur unna huset sitt en gang for lenge siden. Selv har jeg ikke behov for hytte, jeg trives godt i huset mitt. Og så er huset plassert godt nær et av Arendals populære turområder, så det er akkurat som om jeg bor på hytte hver helg.

Om kveldene nå er det deilig, frisk og klar luft. Høsten er her, bladene blir gule og røde, og det knitrer når en går i dem langs skogsstier og inntil hyttevegger. Og selv om det er kaldt ute, er det bare å kle seg godt, og varme opp hytta slik at en kan senke skuldrene og slappe av inne. Har du ikke hytte på sørlandet? Hvorfor ikke leie seg et sted å bo nå i høst?

Selv leier jeg vanligvis hytte i indre deler av Sørlandet, f eks i Tovdal, men det er mange valgmuligheter. Og jeg har så veldig lyst til å bo i flotte hytter på Bokhotellet Lyngørporten. Denne uken bodde jeg på Farsund Resort, og det var fantastisk fint der også. Flotte nye hytter med ett bad til hvert soverom - det er litt luksus. I kveld skal jeg hjem - og jeg gleder meg. Helg, høstvær, varmt inne, frisk luft ute, fridager til rådighet, aktiviteter for barn og voksne. Ta turen sør i landet, bo på hytte, og benytt dagene til å utforske en annen side av Sørlandet.

Ingen kommentarer: