søndag 17. oktober 2010

Går sørlendingene i dvale om vinteren?

Ja, det er jo noen som lurer på hva vi sørlendinger gjør om vinteren. Det er lissom om sommeren det "skjer" på Sørlandet.... Dere skulle bare visst!

Det rocker ganske godt gjennom høsten og vinteren her i syd - men bare på en litt annen måte og litt andre steder enn om sommeren. Et av høstens høydepunkt for meg kommer allerede til helga. Da er klart for "Dark Season" festival i Kristiansand. Et av mine favorittband fra en tid hvor rynker kun var noe jeg forbandt med rysjebluser kommer til by´n: DeLillos! Det er en hel masse andre dyktige og kjente artister på programmet, men jeg konsentrerer meg om å få en oppfriskning av "Kokken Tor" og andre slagere... Konserten er på Kick - et sted som jeg personlig liker ganske godt selv om jeg ikke akkurat har tråkket ned dørene der de siste årene. Stedet har etablert seg som en av byens viktigste konsertscener, og gastropub´n i samme sted har rykte på seg for å servere meget god mat.

Gjennom hele høsten og vinteren er det hauger av konserter, utstillinger og sammenkomster som sørlendingene valfarter for å få med seg. En smakebit på hva som skjer finner du på www.visitsorlandet.com. Her legges fortløpende ut hva som skjer på Sørlandet gjennom hele året.

Har absolutt ingen planer om å gå i dvale, nei!

Ingen kommentarer: