fredag 8. oktober 2010

Benytt øyeblikket!

Jeg synes det er viktig å benytte øyeblikket. Jeg tror evnen til å kunne gjøre akkurat det, kommer av en fusjon mellom mitt tenåringsproblem "jeg må ikke gå glipp av noe" og det etter hvert økende behovet jeg har fått for å planlegge dagene. Og helgene. Og julen. Og neste ferie.

I går benyttet jeg øyeblikket til å gå tur på Spornes. Det var sol, det var herlig og varmt, og jeg var alene hjemme hele dagen. Så jeg tok med meg kamera på tur, og forsøkte å fange følelsen av sjøen som slo mot steinene. Halvannen time senere, etter en pustepause på Hoveodden med litt medbragt Pepsi Max, var jeg hjemme igjen, med verdens beste samvittighet og mye solskinn lagret til høstens mer grå dager.

I dag hadde jeg også fri, og mellom støvsuging og middagslaging til kveldens hyggelige gjester dro jeg til Arendal, handlet friske grønnsaker og urter hos Saigon Marked, stakk en tur innom AMFI for å finne resten av det jeg trengte, og så benyttet jeg meg av sjansen til å spise lunsj med en venninne som er hjemme fra tigerstaden for helgen. Vi spiste hver vår friske salat, hun med håndpillede reker og jeg med kylling og bacon, på Kafé Victor - kjempegod mat! Og så deilig med en liten rolig pause midt på dagen!

I kveld får jeg gjester, men frem til da - alene hjemme, musikken høyt på, og kanskje prøvesmake litt på den nye vinen jeg har kjøpt... Må jo benytte meg av øyeblikket! Og i helgen kan vi gå tur igjen, fant mange flotte bålpasser på vei mot Hove som passer for småbarnsfamilier som vil på tur og steke pølser i flammene. Sees vi der?

Ingen kommentarer: